ADIENA

administratieve & fiscale dienstverlening

Financiële administratie


 

Adiena helpt u graag met het inrichten van uw bedrijfsadministratie. Uiteraard in nauw overleg met u als ondernemer. Wilt u zich liever helemaal concentreren op uw onderneming? Dan kunt u zelfs de gehele administratie aan ons uitbesteden

Als ondernemer is het belangrijk uw financiële administratie op orde te hebben. De informatie die u nodig heeft voor uw bedrijfsvoering wordt grotendeels ontleend aan uw administratie.
Daarbij kunt u denken aan de hoogte en de ontwikkeling van de omzet, marges, kosten en het bedrijfsresultaat. Een goede en overzichtelijke administratie helpt u bij het nemen van strategische beslissing.

Daarnaast heeft u als ondernemer  ook te maken met andere belanghebbenden zoals banken, leasemaatschappijen en niet te vergeten de belastingdienst. Uw administratie dient als basis voor de aangiften omzetbelasting, loonbelasting en belastingen naar winst zoals inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Kortom, tal van zaken waaruit blijkt dat u als ondernemer een deugdelijke financiële administratie moet voeren. Wij kunnen het ons echter voorstellen dat u als ondernemer niet altijd voldoende tijd beschikbaar heeft om naast uw dagelijkse werkzaamheden ook nog eens een deugdelijke administratie bij te houden.

Zoekt u een dienstverlener die u volledig kunt vertrouwen en die graag met u meedenkt, dan bent u bij Adiena aan het juiste adres.